dissabte, 25 de setembre del 2010

UN GOL DE VILLA I PUNT

El F.C.Barcelona torna a guanyar en el Camp Nou i suma la primera victòria a casa. Un solitari gol de David Villa va tumbar a un sòlid Sporting de Gijón.

El Camp Nou no volia que el Sporting de Gijón es transformés en un 'nou Hércules', per aquest motiu els homes de Guardiola tenien la obligació de sumar a casa.
El conjunt de Preciado, mentalitzats que aquesta no era la seva lliga, va sortir tancat a la seva àrea amb l'objectiu de aprofitar alguna contra. Els minuts anaven passant i el Barça no conseguia derribar la muralla asturiana, uns timids remats de Villa i res més. El Sporting tampoc va fer gaire més, el jugador referència ,Diego Castro, estava a la banqueta. Al Barça li faltava la fluidessa ja que Xavi no tenia el seu dia i un desafortunat Bojan que corria i corria sense obtenir resultats. La porteria de 'Pichu' Cuéllar es va mantindre a zero en el primer període. La primera part va finalitzar amb un incident entre el davanter Mate Bilic i el mitgcampista Sergio Busquets que van tenir una forta discussió verbal que quasi arriba a les mans.

La segona part es va convertir en un mirall de la primera, el Sporting tancat i el F.C.Barcelona buscant el gol. Però en el minut 49 Dani Alves s'inventava una jugada que va deixar a Villa completament sol. El 'Guaje' aquest cop no va perdonar i va possar el 1-0 en el marcador.El gol de Villa però no va servir perquè el Sporting obrís el camp ja que va seguir fent el seu paper. Andrés Iniesta va assolir el paper de Xavi intentant organitzar l'esquema de Pep, però definitivament el Barça no trobava els espais que troba Messi.
El F.C.Barcelona va acabar demanant l'hora davant un Sporting que s'ho començava a creure.
En fi, un partit sense història i res més.

La 'mini' lesió del Capità

Carles puyol va tindre que ser substituït en la segona part per problemes als bessons. La lesió és lleu i sense cap mena de problema Carles puyol estarà en plenes condicions per disputar el proper partit a San Mamés.

Villa, el botxí del Sporting.

Ja són cinc els gols que ha marcat David Villa al seu equip de l'ànima des de que juga a la lliga BBVA. Manuel Preciado a la roda de premsa ironicament que ja estava fart de Villa.

F.C.Barcelona: Valdés(6), Puyol(5), Milito(7), Alves(7), Maxwel(5), Xavi(5), Iniesta(7), Busquets(6), Keita(5), Bojan(4), Villa(8). Substitucions: Piqué(5), Macherano(5), Pedro(6)

Sporting de Gijón: Cuéllar(5), Botía(6), I.Hernández(6), Sastre(6), José Ángel(6), Matabuena(5), Rivera(5), Lora(5),Luis Morán(5), Bilic(5), Barral(5). Substitucions: Diego Castro(5), Miguel De las Cuevas(5) i S. Álvarez(5).

Personatges

El Millor: David Villa
El davanter asturià va donar tres punts al Barça. Treball, força i gols. Gran partit del 'Guaje'.
El Geni: Dani Alves
El lateral brasileny no va parar de còrrer durant tot el partit, va donar la asistència de gol a Villa.
El dur: Matabuena
En un partit gens violent, seva va ser la única patada lletja a S.Busquets.
Desafortunat: Bojan
El davanter de Linyola no va tenir el seu dia, no va tocar quasi bola i va ser substuït per Pedrito a la segona part.