dilluns, 20 de setembre del 2010

EL F.C.BARCELONA BRILLA EN EL CALDERÓN

Els homes d'en Pep es van impossar al conjunt ''matalasser'' per 1-2 amb gols de Leo Messi i Gerard Piqué. El pitxor va ser la lesió de Messi que estarà entre deu i quinze dies de baixa.

El partit va arrencar a les set de la tarda sota les ordes de Fernández Borbalán davant una afició que tenia l'esperança de guanyar un any més al F.C.Barcelona en el Vicente Calderón. El conjunt culé portava tres anys seguits perdent davant el Atlético de Madrid i la seva afició. El Barça va sortir per feina disposat a encarrilar el partit i sumar tres punts vitals després de la dolorosa derrota al Camp Nou contra el Hércules d'Alcant. Els blaugrana van començar a fer rodar la pilota al mitg del camp liderat per Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Xavi Hernández, així va arribar la primera ocasió clara transformada en gol, exelent control del mestre de Terrassa que cedeix la pilota a David Villa la qual el punta asturià va enviar al pal, però el control el recolliria Pedro que amb un pase amb profunditat que aprofitaria Messi per marcar el primer gol de la tarda.Les coses pintaven molt bé per el ''Guardiol-Team'', el partit es va convertir en un monòleg del Barça que tocava i tocava la pilota amb clares ocasions com la de Messi que altre vegada es va quedar sol davant el jove porter madrileny De Gea enviant la pilota fora. El Atlético estava deseparegut i la dupla mágica formada per Forlán i 'Kun' Agüero no tenia el seu dia, però en el minut 25 un còrnet botat per el ex jugador de F.C.Barcelona, Simao Sabrosa, el convertiria en gol Raul Garcia donant el empat al conjunt madrileny. El F.C.Barcelona no havia dit encara la seva última paraula i en el minut 32 en un altre llençament des de la cantonada botat per Xavil'aprofitaria Gerard Piqué que després d'un gran control rematava a plaer davant la porteria de De Gea.

La segona part va començar altre cop amb l'enorme superioritat del Barça, en aquesta segona meitat el protagonista seria el 'Guaje' Villa que va veure com el porter De Gea li treia una ocasió darrera l'altre. El jove porter sembla trucar a les portes de la selecció espanyola de Vicente del Bosque, ahir poc li va faltar per ser un nou Sant. Però la segona part també va està marcada per el joc brut del conjunt ''matalasser'' que es va dedicar a parar al Barça amb patades i més patades davant de la ignorància de Fernández Borbalán que no va veure com Andrés Iniesta patia de valent l'agresivitat dels de Quique Sánchez Flores. El èxtasis del partit es va culminar en els últims instants quan una lletja entrada de Ujfalusi va trobar el tormell de Leo Messi fent-lo caure amb violència sobre el terreny de joc.

El Atlético d'aquesta manera perd el seu primer partit de lliga després de dues victòries consecutives i el F.C.Barcelona suma el seu segon triomf i torna a apareixer, si és que algun cop havia deseparegut.
ATLÉTICO DE MADRID: De Gea(9) Perea(5) Godín(5) Ujfalusi(3) Domínguez(5) Assunçäo(4) Raul Garcia(5) Simao(6) Reyes(4) Forlán(4) Agüero(3). Substitucions: Antonio Lopez(5) Tiago(4) i Diego Costa(4)

F.C.BARCELONA: Valdés(6) Puyol(7) Piqué(8) Dani Alves(7) Maxwel(6) Sergio Busquets(8) Iniesta(7) Xavi(8) Pedro(7) Messi(9) Villa(8). Substitucions: Keita(5) Mascherano(5) i Bojan(SC).

PERSONATGES

El Millor: DE GEA
El jove porter va salvar al seu equip de una utèntica golejada dirigida per Messi i companyia. Unes parades que mareixen ser internacionals.
El Geni:MESSI
Al astre argentí ja no té més possibles calificatius, simplement el millor jugador del món. La dura entrada de Ujfalusi ens borra a Messi durants uns quans partits.
El Desafortunat:VILLA
Definitivament ahir no va ser la tarda del asturià, va fer un extraordinari partit però es va trobar davant De Gea.
El Dur:UJFALUSI
L'entrada va ser a destemps i intencionada, clarament sancionada amb tarjeta vermella. El comité de la LFP ja decidirà.